Tweejaarlijkse Dutedo uitje

Wanneer

02-07-2022    
14:30 - 22:00

Waar

Doetinchem Boulodrome (Petanqueclub)
Stokhorstweg 9, Doetinchem, 7006GA

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

U i t n o d i g i n g

Op 2 juli hebben wij voor jullie een uitje georganiseerd, we vinden het fijn om dit na twee jaar Corona eindelijk weer samen te kunnen doen. We beginnen om 14.30 uur met koffie/thee en gebak in het “boulodrome” van Petanqueclub Doetinchem, Stokhorstweg 9, 7006 GA Doetinchem .(Route: Kom je met de fiets, neem het weggetje langs het pannenkoekenschip, en sla linksaf als petanque aangegeven staat. Kom je met de auto: de brug over, bij de brandweer rechtsaf slaan, bij de T- splitsing linksaf, en dan de eerste weg links.) Daarna gaan we hier, met een korte tussenpauze met een drankje, twee partijtjes jeu de boules spelen. Bij droog weer kan dit allemaal lekker buiten, is het weer te slecht dan spelen we binnen. Als eindtijd houden we ca. 17.30 uur aan.

Daarna gaan we naar een restaurant, ook in Doetinchem (ongeveer 3km. fietsen). Locatie wordt op dat moment pas doorgegeven. We krijgen daar een lekker driegangenkeuzemenu geserveerd, met afsluitend een kop koffie of thee met lekkers. Bij de ingang krijgt iedereen twee muntjes uitgereikt. Wil je meer drankjes, dan zijn deze voor eigen rekening.

Wij zien uit naar een gezellige, sportieve en smakelijke dag.

                                                                                    Els en Carla.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Willen jullie dit strookje ALLEMAAL ( ook als je verhinderd bent!) inleveren  voor 18 JUNI  bij Carla. (dit in verband met het doorgeven van het juiste aantal deelnemers per activiteit). Via de mail doorgeven mag ook: jancarlaluesink@gmail.com

 

  • Ik doe wel/niet mee aan het middagprogramma
  • Ik zal wel/niet bij het diner aanwezig zijn
  • Ik heb speciale dieetwensen: ……………………………………………
  • Mijn naam is: ……………………………………………………………………

Geef een antwoord