Open Gelderse kampioenschap mixed-dubbel

Wanneer

16-02-2019    
09:30 - 16:00

Waar

Hoog-Keppel - Sporthal de Hessenhal
Monumentenweg 30, Bronckhorst, Gelderland, 6997AH
Kaart wordt geladen...

PDF met alle gegevens van het Open Gelders kampioenschap mixed-dubbel

Doetinchem,  januari 2019

Geachte bestuurders, leden, sporters,

U ontvangt hierbij de uitnodiging voor het  Open  Gelderse kampioenschap mixed-dubbel, dat op zaterdag 16 februari 2019 voor 55-minners en 55-plussers,georganiseerd wordt in de sporthal de Hessenhal te Hoog-Keppel. De organisatie is in handen van de werkgroep Oost-Gelderland van de DTBN .

Wij nodigen u en uw leden uit aan dit kampioenschap deel te nemen. Op de uitnodiging leest u alles over dit kampioenschap. Het is een kampioenschap waar alleen mixed -dubbel gespeeld wordt.

Wij hopen ook dit jaar weer een groot aantal spelers, leden van de DTBN,  te mogen verwelkomen bij dit kampioenschap. Vorige jaren was het steeds een groot succes.

Door het recreatieve karakter en de verschillende sterktes in de poules, is de instap laagdrempelig. Daardoor is dit ook een ideaal toernooi voor de beginnende dynamictennisser. Door de poule indeling komen de betere wedstrijdspelers ook in een interessant toernooi terecht.

Om deel te kunnen nemen aan dit Open Gelders kampioenschap moet men lid zijn van de DTBN..

Kan er geen mixed dubbel paar gevormd worden binnen uw vereniging, dan kunnen ook dames en heren apart aangemeld worden, indien men met iemand van een andere vereniging wil spelen. Op deze manier kunnen meer dubbels gevormd worden. De ene vereniging heeft meer dames, de andere meer heren.

Wij willen u vriendelijk vragen om per vereniging/stichting het verschuldigde bedrag over te maken onder vermelding  “Gelders kampioenschap mixed –dubbel 16-02-2019, verenigingsnaam en het aantal deelnemers”.

Tot ziens in Hoog-Keppel op 16 februari 2019

Met vriendelijke groet,

Els  van der Kemp

Gerrit Vink

Geef een reactie